Spring naar inhoud

Referenties

Hieronder een aantal reacties van klanten waarvoor ik werkzaamheden heb uitgevoerd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bouwbedrdijf Ramon Tol Volendam
Average rating:  
 9 reviews
 by Meindert van der Gulik

Wij maken al jaren gebruik van het vakmanschap van Ramon en zijn collega Jaap. Niet alleen voor kleine klusjes, maar ook voor grote verbouwingen, plaatsen van nieuwe keuken, etc.

Ramon en Jaap zijn competent, werken hard en (heel belangrijk) denken met je mee. Zou in de toekomst geen andere aannemer inschakelen.

 by Fam. Tjeertes

Ramon en Jaap hebben voor ons meerdere verbouwingen en klussen uitgevoerd. Het is fijn dat ze altijd meedenken over oplossingen. Ze zijn op tijd en komen hun afspraken na. De laatste verbouwing was een grote: het huis is volledig gestript en gerenoveerd. Binnen afgesproken tijd en zo goed als binnen budget opgeleverd. Dat hoor je niet meer zo vaak. We zijn wederom erg blij met het resultaat.
En als er na de verbouwing een iets is (bv deur stellen) dan komen ze het snel doen.

 by Fred Veerman

Wij hebben een aanbouw aan onze woning laten bouwen door Ramon en Jaap. Perfect. Alles van het begin tot het eind wordt uit handen genomen. En het resultaat is buitengewoon. Kwaliteit en prijsverhouding is uitstekend. En het grootste pluspunt is eigenlijk dat ze mee denken in het verbouwingsproces. Daardoor krijg je tips en adviezen waarmee je iets kunt. Kortom een aanrader.

 by Familie Zandbelt

We hebben door Bouwbedrijf Ramon Tol een vliering met vaste trap laten maken en wat aanpassingen in de keuken. Inmiddels kunnen we uit ervaring zeggen dat de andere referenties heel herkenbaar zijn: wij zijn ook zeer tevreden over het eindresultaat. Ramon en Jaap hebben keurig gewerkt, snel, volgens afspraak en dachten tijdens het hele traject erg prettig met ons mee. Bij een volgende verbouwing bellen we eerst Ramon!

 by H van Weel

De mannen van Ramon Tol zijn simpelweg super! Ze denken voortdurend pro-actief mee, lopen niet weg voor wijzigingen in het werk en beheersen werkelijk alle disciplines. Hele fijne mannen om mee te werken; afspraak is afspraak, woord is woord. Je kunt er van op aan dat de klus tot op het laatste detail conform afspraak wordt opgeleverd!

 by Hoijtink

Ramon Tol heeft vele werkzaamheden verricht in en aan ons huis op de Bult in Edam, van de renovatie van de tuin tot een compleet nieuwe kinderkamer in "oude stijl" met bedstee. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit, de prijs en de samenwerking! Er moeten nog enkele zaken gedaan worden en degene die de opdracht gaat krijgen is wel duidelijk!

 by Dik en Ciska van Bommel

Bouwbedrijf Ramon Tol heeft ons huis op de Schepenmakersdijk van voor tot achter verbouwd en herbouwd. Zeer professioneel, proactief en tegen een vriendelijke prijs. Ik vraag geen offertes elders meer aan. Ik vraag onmiddellijk wanneer ze aan de slag kunnen. Ook voor noodklussen zijn ze altijd paraat. Top!

 by Mieke Bruin

Mijn hele huis is rondom verbouwd en in onderhoud bij Bouwbedrijf Ramon Tol, ben zeer tevreden over het resultaat. Hij heeft voor alle problemen wel een passende oplossing.

 by Paul van Maenen

Ramon heeft mijn totale keuken verbouwd. Ben zeer tevreden over het eindresultaat maar ook met zijn manier van werken en communiceren tijdens de verbouwing. Zeer bereidwillig en uitermate vakkundig.